Live Live

[VIDEO] Dier van de Week - Hond Holly Mae Brood

Maandag 08 april 2024 14:17

[VIDEO] Dier van de Week - Hond Holly Mae Brood

Spijkenisse - Iedere week brengt Botlek TV / LINQ Media een bezoek aan de dierenopvang Spijkenisse. Doordat de verblijven momenteel gevuld zijn met verschillende katten, poezen en honden, geven we deze dieren extra aandacht in een zoektocht naar een nieuw huis.

Wij stellen graag Holly voor, een jonge hond die recentelijk bij ons is gekomen. Holly heeft een liefdevol karakter dat de aandacht van velen trekt. Haar vorige eigenaren konden helaas niet langer voor haar zorgen vanwege onvoorziene omstandigheden in hun leven. Bij haar aankomst bij ons bleek dat Holly last heeft van heupproblemen, vermoedelijk als gevolg van langdurig verblijf in een te kleine bench tijdens haar puppytijd en onvoldoende zorg.


Om haar te helpen, ondergaat Holly wekelijks hydrotherapiesessies en wordt haar spierconditie verbeterd. We streven ernaar haar de best mogelijke zorg te bieden, aangezien ze slechts tien maanden oud is. Voor meer informatie over Holly, kunt u terecht op https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/asieldier/honden/3661026-holly-mae-brood.

Deel deze pagina: