Live Live

[VIDEO] Dieren van de Week: Diesel en Quicy

Maandag 22 april 2024 18:00

[VIDEO] Dieren van de Week: Diesel en Quicy

Spijkenisse - Iedere week brengt Botlek TV / LINQ Media een bezoek aan de dierenopvang Spijkenisse. Doordat de verblijven momenteel gevuld zijn met verschillende katten, poezen en honden, geven we deze dieren extra aandacht in een zoektocht naar een nieuw huis.

Maak kennis met Diesel en Quincy. Diesel, een 10-jarige kruising tussen een Labrador en een herder, en zijn dochter Quincy zijn bij ons beland vanwege gezondheidsredenen van hun vorige eigenaar. Ondanks hun leeftijd zijn ze vol leven en houden ze van wandelen en spelen met een bal. Diesel loopt trots met zijn bal rond en knuffelt graag. Hij is bezig met training om rustiger langs andere honden te gaan. Diesel heeft wat gezondheidsproblemen, maar met hypoallergene voeding en regelmatige behandeling gaat het al beter. Quincy houdt ook van knuffelen en is dol op haar vader. Met wat training leren ze beter wandelen aan de lijn. Ze zijn al hun leven lang samen en zoeken een liefdevol nieuw thuis. Twee lieve senioren die iemand gelukkig kunnen maken!

Voor meer informatie over Diesel, ga naar https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/asieldier/honden/3761356-diesel-quincy. Voor meer informatie over Quinty, ga naar https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/asieldier/honden/3813300-quincy.

Deel deze pagina: