Live Live

[VIDEO] Zanger Mike Ott klaar voor de Ziggo Dome

Woensdag 10 april 2024 13:58

[VIDEO] Zanger Mike Ott klaar voor de Ziggo Dome

Zuidland - Enkele weken geleden veranderde het leven van zanger Mike Ott uit Zuidland voorgoed na het winnen van het populaire SBS-programma The Tribute: Battle of the Bands.

Begin dit jaar startte de zanger zijn deelname aan het programma met de band ‘Bee Gees Forever’. Al snel volgde vele positieve reacties van de aanwezige jury, maar ook van TV-kijkend Nederland. De band werd al snel één van de favorieten voor de eindzege en in februari werd met de winst in het programma bekend dat Bee Gees Forever meerdere keren in de Ziggo Dome zal optreden.

Aankomend weekend is het eindelijk zover en staat Mike met zijn band maar liefst vier keer in de Ziggo Dome. De zanger zal op 12, 13 en 14 april optredens geven met de muzikale act. “Met al deze toppers mogen we gewoon 4 shows doen in de Ziggo Dome. Zo veel zin in!”, schrijft de zanger enthousiast op zijn social media kanalen.

Naast de optredens in de Ziggo Dome heeft de band nog meer dan 150 optredens gepland staan, waaronder ook op het Spijkenisse Festival, in Theater de Stoep en Ahoy Rotterdam. “Wat een gigantisch avontuur. Dromen komen uit”, schreef Mike eerder al op Instagram.


Bekijk hieronder een oud optreden en interview van Mike Ott.

Deel deze pagina: