Live Live

‘Draken met graffiti’ in CVDKS

Gepubliceerd: Donderdag 06 oktober 2022 17:18

‘Draken met graffiti’ in CVDKS

Het gebruik van de spuitbus is voor jonge kinderhandjes niet geschikt; je kind kan echt pas vanaf zijn of haar 10e jaar meedoen!

Spijkenisse - Op zaterdag 15 oktober wordt in het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CVDKS) de workshop ‘Draken met graffiti’ (10+) gegeven. In deze workshop leren kinderen vanaf 10 jaar hoe ze met de spuitbus een prachtig eigen werk kunnen maken.

wat ga je doen?
Je maakt een schilderij van een grote, gevaarlijk draak. De achtergrond ga je spuiten met graffiti. Het gebruik van de spuitbus is voor jonge kinderhandjes niet geschikt; je kind kan echt pas vanaf zijn of haar 10e jaar meedoen!

ervaring niet nodig
De docente neemt je kind op een speelse manier mee in het proces en inspireert hem of haar tot het maken van een geweldige draak! Ervaren of niet; bij docent Erica Muizer maakt iederéén een mooi schilderij!

info en inschrijven
De workshop vindt plaats op zaterdag 15 oktober van 13.00-15.30 uur in het CVDKS aan de Nieuwstraat 83 in Spijkenisse. Kosten: €17,-, inclusief materialen en iets te drinken. Voor informatie en inschrijven ga je naar www.cvdks.nl/ateliers. In de webshop, onder ‘workshops’ kun je direct bestellen en betalen.

Eerst nog een vraag stellen? Ze zijn bereikbaar op 0181-652250 of via de chatfunctie van Instagram en Facebook.

Deel deze pagina: