Live Live

‘Elephant’-drummer Kaj van Driel docent in CVDKS

Gepubliceerd: Zondag 26 februari 2023 09:48

‘Elephant’-drummer Kaj van Driel docent in CVDKS

Kaj is drummer van de Rotterdamse indie band Elephant en was betrokken bij meerdere popprojecten.

Spijkenisse - Na de voorjaarsvakantie gaat drummer Kaj van Driel op dinsdagen lesgeven aan het Centrum voor de Kunsten in Spijkenisse.

Kaj is drummer van de Rotterdamse indie band Elephant en was betrokken bij meerdere popprojecten zoals Fleetwood Mac: The Incredible Story, The Cosmic Carnival, Beaux e.a. Bij Kaj van Driel bouw je aan een goede basis en krijg je nieuwe inzichten en leer je muziek op een nieuwe manier begrijpen.

Kaj over zijn lessen

Over zijn lessen zegt Kaj: ”Plezier staat voorop tijdens mijn lessen. Iedereen ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier en heeft een eigen muzieksmaak. Mijn taak is om dat samen met jou op een leuke manier te ontdekken en de lessen hierop aan te passen. Ik laat de popgeschiedenis gaandeweg samenkomen met oefeningen. We spelen met muziek mee en ik kan je ook noten leren lezen en opschrijven, zodat je zelf beats kunt verzinnen. Hierbij letten we op techniek en maken we tijd voor creativiteit.”

Meer info

Kaj geeft individuele drumlessen van 30 of 60 minuten aan kinderen, jongeren en volwassenen. Voor meer informatie ga je naar www.cvdks.nl/muziek. Daar vind je ook informatie van andere docenten, zoals bv gitarist Bas Vosselman (gitarist bij Elephant).

Deel deze pagina: