Live Live

‘Liefs uit Brielle!’

Gepubliceerd: Donderdag 25 maart 2021 11:31

‘Liefs uit Brielle!’

Wie verdient een live muziekmoment volgens jou? Wie stuur jij Liefs uit Brielle?

Brielle - Kunst & Cultuur Brielle organiseert op zaterdag 10 april van 13.00 tot 17.00 uur ‘Liefs uit Brielle’. Deze dag geven FAURE en het duo Lucia Hakbijl en Noa Kariem de hele middag mini-concerten op verschillende plekken in Brielle. En jij kan aangeven waar en voor wie!

Nomineer iemand die wel een muzikale opsteker kan gebruiken. FAURE of Lucia & Noa zal bij deze persoon op de stoep een persoonlijk optreden van een kwartier verzorgen met verzoeknummers en eigen muziek.

FAURE (2001) heeft ondanks haar jonge leeftijd al op verschillende podia gespeeld en won de publieksprijs in de finale van Podium Z. Ze creëert in haar optredens een ongedwongen sfeer waarin ze haar eigen geschreven pop-americanaliedjes ten gehore brengt.

Lucia en Noa ken je misschien van Brielle achter de voordeur of BREStheater. Lucia Hakbijl schrijft en zingt haar eigen jazz/soul nummers, en begeleidt zichzelf op gitaar. Ze speelt samen met Noa Kariem, die haar begeleidt op de piano. Vanaf de eerste keer dat ze samen optraden klikte het gelijk en sindsdien delen ze altijd samen het podium. Deze fijne muzikale klik zul je zeker zien en horen in hun optreden!

Wie verdient een live muziekmoment volgens jou? Wie stuur jij Liefs uit Brielle? Stuur een e-mail naar mariannedirks@kunstencultuurbrielle.nl met de reden van opgave en het adres van de betreffende persoon.

Alle optredens vinden geheel corona-proof plaats in de buitenlucht met natuurlijk 1.572m afstand. Naar een initiatief van de combinatiefunctionaris Cultuur.

Deel deze pagina: