Live Live

€ 1.000,- ingezameld voor Stichting Destino

Gepubliceerd: Woensdag 08 augustus 2018 18:56

€ 1.000,- ingezameld voor Stichting Destino

De opbrengst van het City Beach Organisation (CBO) volleybal evenement is naar stichting Destino gegaan. 

Rockanje/Brielle - Afgelopen zaterdag 4 augustus was het weer zover: Voor de 22e keer werd het City Beach Organisation (CBO) volleybal evenement georganiseerd voor Havana Rockanje 1e slag. Dit jaar had de organisatie onder leiding van William, Remo en Brian Stichting Destino uit Brielle als goed doel gekozen.


Om een mooi bedrag voor Destino bij elkaar te krijgen, konden onder meer loten worden gekocht. De loterij werd mogelijk gemaakt door diverse bedrijven die hele mooie prijzen ter beschikking hebben gesteld, waarvoor hartelijk dank!

Aan het einde van de dag zijn de winnende loten bekend gemaakt en was er een opbrengst van circa 450 euro voor Stichting Destino. Minimaal 97% van dit bedrag gaat rechtstreeks naar 1 van de kleinschalige projecten die Destino ondersteunt. Het bedrag wordt door Destino aangevuld tot 1000 euro ten behoeve van het Bethel Children Home in India, een weeshuis in Orissa waar circa 75 kinderen leven en naar school gaan. Voor meer informatie check www.stichtingdestino.com.

Sportief gezien verliep de dag wat minder voor Destino, maar gelukkig mochten ze de beker van het winnende team "Net Niks" even lenen voor de groepsfoto.

Deel deze pagina: