Live Live

€ 1550,- bij elkaar gewandeld voor het Z-H Landschap!

Gepubliceerd: Maandag 28 september 2020 18:05

€ 1550,- bij elkaar gewandeld voor het Z-H Landschap!

De cheque is direct na de wandeling overhandigd aan boswachters Mirjam en Wendy.

Met 90 deelnemers en verkoop van loten voor de loterij is afgelopen woensdag 23 september een bedrag van €1.550,- bij elkaar gewandeld voor stichting Het Zuid-Hollands Landschap door Ladies’ Circle Voorne.

In groepjes van maximaal 20 personen per 10 minuten liepen de 90 deelnemers een door de boswachter uitgezette route door het prachtige natuurgebied rondom de Tenellaplas. Onderweg konden de deelnemers een korte pauze nemen onder het genot van een hapje en een drankje. Bij terugkomst kreeg iedere deelnemer een goodiebag mee en kon men genieten van een kopje koffie of thee en een heerlijk toetje.

Ladies’ Circle Voorne is een serviceclub voor enthousiaste, ondernemende en actieve vrouwen tot en met 45 jaar. Onder het motto Vriendschap en Service zetten zij zich in voor het goede doel. Zoals het verkopen van chocoladeletters voor stichting Metakids. Wil je meer weten over Ladies’ Cricle Voorne, neem dan eens een kijkje op lc40.ladiescircle.nl, facebook @lcvoorne of mail naar lc40@ladiescircle.nl.

Deel deze pagina: