Live Live

€1.280,- voor Stichting de Nieuwe Brug

Gepubliceerd: Donderdag 12 oktober 2017 10:13

€1.280,- voor Stichting de Nieuwe Brug

Het Rondje Nissewaard is ontstaan in het jaar van de herindelingsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Nissewaard.

Nissewaard - Ook dit jaar heeft de PvdA Nissewaard weer het Rondje Nissewaard georganiseerd. Dit keer heeft deze plaatsgevonden op 17 september. De deelnemers aan deze sponsorloop hebben een route afgelegd van 25 kilometer door Nissewaard. Zij hebben met de sponsorloop €1.280,- opgehaald. Het opgehaalde bedrag is door de PvdA Nissewaard vervolgens gestort aan Stichting de Nieuwe Brug.

Stichting de Nieuwe Brug is al vele jaren een toonaangevende instelling op het gebied van ontspanningsactiviteiten voor de verstandelijk en verstandelijk-lichamelijk gehandicapte medemens uit de regio Spijkenisse.

Het Rondje Nissewaard is ontstaan in het jaar van de herindelingsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Nissewaard. Om de gemeente op een ludieke manier te openen bedacht de PvdA Nissewaard om een sponsorloop te houden door de verschillende kernen van de nieuwe gemeente, waarbij de lopers gesponsord worden door familie en vrienden. Wegens het succes is besloten hier een jaarlijkse activiteit van te maken.

Deel deze pagina: