Live Live

´In de keuken van Voorne aan Zee´ naar de drukker!

Dinsdag 23 augustus 2022 13:25

´In de keuken van Voorne aan Zee´ naar de drukker!

De boeken zullen 16 september geleverd worden en de eerste 250 boeken zijn via de website www.volgeboekt.com te bestellen. 

Voorne aan Zee - Maandenlang is er aan gewerkt, aan het eerste lokale kookboek van Voorne aan Zee.
40 restaurants, 20 sponsors, 10 beroeps- en hobbyfotografen en nog diverse anderen die samengewerkt hebben met Amber Christen en Sanne Elenbaas.

 
Sanne kwam in december 2021, vlak na de eerste nieuwe maatregelen in het kader van corona met het idee om de horeca te steunen. In Amber vond zij degene die de opmaak voor haar rekening nam. Sanne: ´Wat een proces is het geweest! Eerst dacht ik: dat zet ik zo wel even in elkaar, hoe moeilijk kan het zijn! Maar een boek is toch wel wat anders! Sowieso de samenwerking van meer dan 100 man/vrouw. Want bij de meeste locaties is er uiteraard intensief samengewerkt tussen kok en leidinggevende, daar is wat werk verzet! Goede foto´s konden van de gerechten natuurlijk niet ontbreken en dat was soms echt wel een puzzel! Ondertussen is er gezocht naar sponsors, waarbij dus andere lokale ondernemers de lokale horeca ondersteunen en daarbij natuurlijk meewerken aan dit allereerste lokale kookboek.´

Hoofdsponsor is Christiaan van Herk van Huysvisie Makelaars in Brielle. Christiaan: ´We steunen graag lokale initiatieven en ludieke samenwerkingen. Hoe leuk is het wel niet een boek vol inspiratie waar je kan gaan eten en je je eigen omgeving kan (her)ontdekken? Als makelaar kan ik goed huizen verkopen, maar het gaat niet om het huis alleen. De omgeving, de leuke restaurantjes en winkels zijn net zo belangrijk. Dit komt in dit boek allemaal samen! Ik ben trots daar onderdeel van te zijn.´

De boeken zullen 16 september geleverd worden! De eerste 250 boeken zijn via de website www.volgeboekt.com te bestellen met 2,50 euro korting, waarbij je kan kiezen om het boek op te laten sturen of aankruisen voor ophalen bij je favoriete restaurant. Vanaf 16 september zijn de boeken ook te koop bij de lokale boekwinkels.

Deel deze pagina: