Live Live

CD’tjes en Weetjes

Gepubliceerd: Donderdag 02 juli 2020 16:39

 CD’tjes en Weetjes

CD’tjes en Weetjes vindt plaats in de Ontmoetingsruimte Mei in Spijkenisse. 

Spijkenisse - Op woensdag 8 juli start de SWO weer met CD’tjes en Weetjes. Onder deze titel verzorgt Ron Reyngoud een luisterprogramma met klassieke muziek. Hij maakt een selectie van muziekstukken die passen binnen een bepaald thema. Hij zal zeker zorgen dat de gekozen muziek toegankelijk is voor liefhebbers van klassieke muziek maar ook voor mensen die er (nog) niet zo bekend mee zijn.

Tussen de muziekstukken door vertelt hij allerlei wetenswaardigheden over die muziek en de componisten.

CD’tjes en Weetjes vindt plaats in de Ontmoetingsruimte Mei van 10.30 uur tot 11.45 uur. Wilt u (weer) komen luisteren? U bent van harte Welkom vanaf 10.20 uur in de Mei. Vanwege de coronamaatregelen is er geen pauze in het programma van Ron en kunt vooraf aan het programma een kopje koffie of thee kopen bij de bar.

U moet zich wel aanmelden voor deze activiteit. Dat kunt u doen door even te bellen met de SWO (0181) 695 255 of een mail te sturen naar activiteiten@swospijkenisse.nl. Kosten voor de muzikale ochtend zijn € 1,60 met SWO servicepas, zonder pas € 2,85. U vindt de ontmoetingsruimte Mei aan de Winston Churchilllaan 31 in Spijkenisse.

Deel deze pagina: