Live Live

'De Dag van De Hoek’ zet wensen van bewoners in ‘t zonnetje

Zaterdag 17 juni 2023 00:37

'De Dag van De Hoek’ zet wensen van bewoners in ‘t zonnetje

Het doel van deze dag is om een aantal langgekoesterde wensen van de bewoners voor hun wijk te realiseren. 

Spijkenisse - Op woensdag 21 juni is er tussen 12:00 en 15:00 uur van alles te beleven voor de inwoners van de wijk De Hoek in Spijkenisse. Samen met de woningbouwvereniging De Leeuw van Putten, de gemeente Nissewaard en diverse verenigingen kunnen alle inwoners van deze wijk onder andere hun buurt verder opfleuren, de eigen schuur en tuin opruimen en de eigen wijk verkennen.

Het doel van deze dag is om een aantal langgekoesterde wensen van de bewoners voor hun wijk te realiseren. Zo is er de mogelijkheid om een blinde muur te gaan versieren met een muurschildering. Ook is er een actie om de wijk verder te vergroenen met planten. Voor de kinderen is er van alles te beleven; sport- en spelactiviteiten, schminken, ijsjes eten en… met een treintje rijden! Maak samen een gezellige middag met elkaar, maak het jouw Nissewaard!

Bij ieder huishouden in De Hoek is er een folder op de bus gegaan met het volledige programma. Deze folder is ook een poster, die op het raam geplakt kan worden. Meer informatie is ook te vinden op de Facebookpagina Wijzijndehoek.

Deel deze pagina: