Live Live

1.000 bezoekers bij opening AH Boodschappencentrum

Donderdag 12 oktober 2023 09:59

1.000 bezoekers bij opening AH Boodschappencentrum

Het nieuwe Boodschappencentrum Heenvliet zit aan het Nico de Regtplein.

Heenvliet - Woensdag was de feestelijke opening van het nieuwe Boodschappencentrum Heenvliet. Veel inwoners wilden deze gebeurtenis graag meemaken en stonden al vroeg te wachten. Vooral de Albert Heijn kreeg behoorlijk wat belangstelling. In het eerste uur kwamen daar al ruim 1.000 bezoekers.

Het nieuwe Boodschappencentrum Heenvliet zit aan het Nico de Regtplein. In dit gloednieuwe pand openden woensdag ook Etos, Gall & Gall en nog vijf andere winkels zoals een Délifrance de deuren.

De verse producten en diepvries die na sluiting van de Albert Heijn op de oude locatie waren overgebleven, werden weggegeven aan Voedselbank Spijkenisse. Het ging om een totale waarde van meer dan 10.000 euro. De winkel heeft een goede samenwerking met de voedselbank en vindt het fijn om dit goede doel zo extra te kunnen ondersteunen.

Kraak de kluis
Het blijft nog even feest bij Albert Heijn Heenvliet. Speciaal ter gelegenheid van de opening organiseert de supermarkt samen met de andere winkels van het Boodschappencentrum tot en met woensdag 18 oktober 'Kraak de kluis'. Klanten kunnen hiermee leuke prijzen winnen zoals een fiets.

Deel deze pagina: