Live Live

1 Aprilvereniging zoekt nieuwe spelers

Gepubliceerd: Woensdag 25 augustus 2021 13:06

1 Aprilvereniging zoekt nieuwe spelers

De audities worden gehouden in het Brestheater te Brielle.

Brielle - Met veel enthousiasme wordt de herdenking van de bevrijding van Den Briel op 1 april 2022 voorbereid. Dit jaar wordt als extra op 9 oktober het spel ‘Om de sleutel van de stad’ opgevoerd. Zo zorgen we met elkaar dat we de ‘smaeck van 1 April’ niet vergeten wordt en we ons kunnen voorbereiden op die ene belangrijke viering in 2022.

De voorbereidingen zijn gestart voor de speluitvoering van 2022 en de daarop volgende jaren. Uit een inventarisatie onder de spelers is gebleken dat er na 2022 behoefte is aan ‘nieuw’ bloed. Ook is besloten om te zorgen voor een stand-in voor elke sprekende rol in het spel.

Eind juni is een eerste ronde van audities gehouden met aspirant spelers. Op 12 september wordt een tweede ronde georganiseerd. De audities worden gehouden in het Brestheater te Brielle. Bij de auditie is de regiegroep 1-Aprilspel aanwezig en een lid van het bestuur.

Voel jij je geroepen om de historische waarde van Den Briel uit te dragen en in de toekomst een rol te vervullen in het spel? Ze zien dan graag je aanmelding voor 1 september tegemoet.

Aanmelden: mailen naar bestuur@1aprilvereniging.nl

Sluitingsdatum is 1 september 2021

·Audities: 12 september 2021

Deel deze pagina: