Live Live

13e Groot Dictee Voorne-Putten-Rozenburg

Gepubliceerd: Maandag 27 mei 2019 22:01

13e Groot Dictee Voorne-Putten-Rozenburg

Deelnemers laten zich sponsoren per goed geschreven woord of voor een vast bedrag, maar uiteraard is iedere bijdrage welkom!

Oostvoorne - Op 15 juni organiseert Rotary Brielle in het Wapen van Marion alweer de 13e editie van het succesvolle Groot Dictee van Voorne-Putten-Rozenburg. De opbrengst van het Groot Dictee gaat dit jaar naar twee projecten.

Het eerste project is 'Kinderen en jongvolwassenen van zorgboerderijen op Voorne'. Voor 50 kinderen en jongvolwassen met een beperking gaat Rotary Brielle een bijzondere dag organiseren. Op 7 september gaat deze grote groep met begeleiders en Rotary vrijwilligers naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Ze willen deze jongeren een onvergetelijke dag bezorgen en met zo’n grote groep gaat dat zeker lukken.

Het tweede project is 'Stichting Help Mij Leven'. De Braziliaanse organisatie REMER, die is opgericht midden jaren tachtig door Robert Smits. Toen Robert in die tijd een rondreis maakte door Zuid-Amerika werd hij geraakt door het leed van de vele straatkinderen in Rio de Janeiro. Hij heeft toen besloten naar Brazilië te emigreren waar hij REMER oprichtte om de straatkinderen van Rio te helpen. Ondertussen is REMER uitgegroeid tot een organisatie die in verschillende Favela’s (sloppenwijken) opvang en educatie biedt aan kansarme kinderen.
Voor meer informatie: www.helpmijleven.org

Uiteraard gaat het erom welke deelnemer of deelnemend team de meeste woorden goed geschreven heeft. Deelnemers laten zich sponsoren per goed geschreven woord of voor een vast bedrag. Maar uiteraard is iedere bijdrage welkom! Tijdens het corrigeren van de dictees wordt er een loterij gehouden waarbij veel prijzen zijn te winnen. Kortom het belooft weer een topavond te worden!

De avond begint om 18.45 uur. Inschrijven kan via: rotarybrielle@gmail.com Meer informatie en het inschrijfformulier vindt u op de website: http://www.rotary.nl/briellevoorneputteneneuropoort/nieuws/

Deel deze pagina: