Live Live

18-jarige organiseert tweede zomermarkt

Gepubliceerd: Dinsdag 14 mei 2019 16:28

18-jarige organiseert tweede zomermarkt

De 18-jarige Jelle van den Bos organiseert voor de tweede keer een zomermarkt in 'zijn' wijk de Ravense Hoek. 

Hellevoetsluis - Zondag 7 juli zal er in de Ravense Hoek in Hellevoetsluis voor de tweede keer een zomermarkt gehouden worden. De organisatie van deze markt is in handen van de 18-jarige Jelle van den Bos die de wijk wat leven in wil blazen. "We hopen natuurlijk op een grote opkomst vanuit zowel Hellevoetsluis als de regio", aldus Jelle.

Buiten de markt is er nog veel meer te doen. Zo kunnen de kinderen ponystappen en huifkar rijden en zich uitleven op het springkussen. Er is de hele dag gezellige muziek met diverse optredens en uiteraard zal er ook aan de inwendige mens worden gedacht.

Er zijn twee soorten markten; de rommelmarkt en de gewone markt. Op de rommelmarkt mogen mensen hun "rommeltjes" aanbieden vanaf een kleedje, net als op Koningsdag. Deelname hieraan bedraagt 5,- en men hoeft zich hiervoor niet in te schrijven, alle deelnemers hieraan zijn vanaf 09:00 welkom op het terrein. Bedrijven en particulieren die andere waren aan de man willen brengen kunnen een kraam huren.

Alle informatie is terug te vinden via de facebook pagina "Inwoners van de Ravense Hoek" en op de website http://Ravensehoek-Hellevoetsluis.nl
Vanwege het beperkt aantal parkeerplaatsen en overlast voor de bewoners raden zij u aan op de fiets te komen.

Deel deze pagina: