Live Live

24 uur lang steppen en fietsen voor Blijdorp

Gepubliceerd: Vrijdag 03 september 2021 18:10

24 uur lang steppen en fietsen voor Blijdorp

De route liep onder andere door de regio Voorne-Putten, Alblasserdam, Den Haag en Zoetermeer.

Bij een actie waar 24 uur lang gestept en gefietst werd om Diergaarde Blijdorp financieel te ondersteunen, is 7894,43 euro opgehaald. Nick Gardenier ging samen met een groep sporters de uitdaging aan om de dierentuin op een sportieve manier te helpen.

"We zijn zeker blij met het eindresultaat. We hebben deze tocht allemaal zonder slaap gedaan en grotendeels op een step met drie personen", zo laat Nick aan LINQ weten.

Van afgelopen zaterdagochtend tot zondagmiddag heeft Nick samen met zijn team afwisselend op de step of op de fiets gestaan. Dit deed het team zonder slaap tussendoor.

De route van meer dan 200 kilometer werd door het team afgelegd met een gemiddelde snelheid van 14 kilometer per uur. De route liep onder andere door de regio Voorne-Putten, Alblasserdam, Den Haag en Zoetermeer.

"Blijdorp had dit eindresultaat niet verwacht, maar dankzij vele sponsoren en de verkoop van exclusieve olifantjes van 10 euro per stuk zijn we tot dit mooie bedrag gekomen", zo vertelt Gardenier.

Na de prestatie is het nu vooral bijkomen voor Nick en zijn team, maar er zijn ook al plannen voor in de toekomst. "We willen in 2023 een meerdaagse tocht doen van 4 tot 7 dagen voor een ander goed doel, maar dan wel met slaap tussendoor", zo sluit Nick af.

(Foto: Nick Gardenier)

Deel deze pagina: