Live Live

32 teams bij Nissewaards Kampioenschap 30 seconds

Gepubliceerd: Zondag 10 februari 2019 15:03

32 teams bij Nissewaards Kampioenschap 30 seconds

Onder leiding van Kim Swemmer werden de "Giraffen" woensdag de 1e editie kampioenen en versloegen ze de 31 overige teams.

Spijkenisse - Afgelopen woensdag en donderdag was het dan eindelijk zover, de eerste en tweede editie van het Nissewaards Kampioenschap 30 seconds. Woensdagavond was LINQ Media aanwezig om verslag te doen van de allereerste editie. Het was een volle bak bij Gers in Spijkenisse, meer dan 200 mensen kwamen af op deze eerste editie.

Er was maar plek voor 32 teams, vandaar dat de organisatie besloot er een 2e editie achteraan te plakken op donderdag 7 februari. Het was op sommige momenten verschrikkelijk spannend, maar op andere momenten ging het lachen beter dan het raden van de juiste antwoorden. Wat overheerste was het plezier, de saamhorigheid en het enthousiasme van alle teams die deze avonden meededen.

Er waren uiteraard prijzen voor de topteams, maar zo werd ook een beker uitgereikt aan het slechtste team, het sportiefste team en zelfs het mooiste team! De prijswinnaar van deze "slechtste team award" was Danny Ashwin Gravestein met zijn team "de Hamsters". Danny en zijn team hadden ontzettend veel lol, maar goede antwoorden kwamen er weinig. Danny: "We kwamen hier vooral voor het plezier en de gezelligheid, ik had niet verwacht met de hoofdprijs naar huis te gaan, maar we hadden ook qua dobbelen niet echt geluk moet ik zeggen."

Het team dat het beter afging waren de "Giraffen". Onder leiding van Kim Swemmer werden zij woensdag de 1e editie kampioenen en versloegen ze de 31 overige teams. Kim: "Ik ben een echte spelletjesfreak, speel ze veel en vaak, en ook mijn teamleden zijn echt gestoord op een leuke manier. We hadden echt onze eigen manier van woorden omschrijven en dat pakte goed uit. Ik dacht niet dat we de finale zouden halen, omdat we de "Herten" hoger inschatten, maar toen we daar van wonnen, rook ik de 1e plek, en dit gebeurde dus ook. De mooie beker staat nu bij mijn teammaatje Maxime op haar kantoor en we hebben natuurlijk dat weekendje weg nog voor de boeg, die hoofdprijs!"

Het was dus een gekkenhuis afgelopen woensdag en donderdag bij Gers, maar wat was het gezellig! Woensdagavond 6 maart wordt alweer de 3e editie gehouden. De inschrijving hiervoor is inmiddels gestart en het zit ook alweer bijna vol, dus wil je een avond vol gezelligheid, lol, en houd je van 30 seconds? Meld je aan voor volgende maand!

Deel deze pagina: