Live Live

3e Brielse Meer Spektakel een waar spektakel!

Gepubliceerd: Dinsdag 12 juni 2018 14:43

3e Brielse Meer Spektakel een waar spektakel!

Het evenement heeft een dagvullend programma van 10.00 tot 18.00 uur op de diverse, deelnemende locaties.

Brielle - Op zaterdag 23 en zondag 24 juni a.s. organiseren de ondernemers rond het Brielse Meer voor de derde keer een maritiem/recreatief spektakel op en rond het Brielse Meer. Met het Brielse Meer Spektakel wordt dit prachtige gebied extra op de kaart gezet als recreatie, (water)sport, fiets en wandelgebied en laten alle deelnemers de regio graag nader kennis maken met het Brielse Meer. Er is voor elk wat wils, van jong tot ouder!

Het evenement heeft een dagvullend programma van 10.00 tot 18.00 uur op de diverse, deelnemende locaties. Na 18.00 uur krijgt het Brielse Meer een vervolg bij de diverse campings, verenigingen, jachthavens en horeca-gelegenheden. Sommige locaties zullen op zondag hun activiteiten voortzetten.

Wat kunnen bezoekers verwachten? Er zijn zeildemonstraties en -clinics, duik-clinics (onder voorbehoud), een zeilkamp door Isail, muziek op heel veel locaties, duurzaamheid en innovatie op en rond het water, diverse educatieve en sportieve (water)spelen voor kinderen (gratis), huurmogelijkheden van waterfietsen, sloepen, kano’s, (elektrische) fietsen enz., en demonstraties oude, maritieme ambachten bij Camping De Krabbeplaat. Verder is de Reddingsbrigade Hellevoetsluis aanwezig, evenals de lokale scoutinggroepen.

LINQ Media gaat rechtstreeks uitzenden vanaf de locatie van Waterski.nl bij Camping De Krabbeplaat. Bezoekers die zelf wat willen komen vertellen over het Brielse Meer en het spektakel zijn daar van harte welkom. Het team van LINQ media zal bovendien alle deelnemende locaties bezoeken om rechtstreeks verslag te doen van alle activiteiten.

BMS-arrangementen voor lunch/borrel/diner bij diverse horeca zoals Brasserie LIME, Brasserie Nautica en Strandcafé De Meiden (reserveren wordt aangeraden). Ultimate Ski & Wake 2018 Watersport Event bij Paviljoen Breezze op zaterdag én zondag. Floating Party & DJ op zaterdag 23 juni vanaf 12.00 uur bij het water en vanaf 16.00 uur op het terras bij Breezze, incl. live muziek.

Diverse kramen en muziek op zaterdag, incl. info over omgeving en recreatie (waaronder De Duinhuisjes) en live optredens bij Camping de Krabbeplaat (incl. avondprogramma). Historische invalshoek met uitleg bij De Stenen Baak en rondleiding door gidsen tussen het centrum van Brielle en het Brielse Meer. Open Huis op de diverse locaties rondom het Brielse Meer en nog veel meer!
Kijk voor meer info en de deelnemende locaties op www.brielsemeerspektakel.nl en op facebook/Brielse-Meer-Spektakel of Twitter/BMSpektakel.

Doelstellingen

De doelstelling van dit veelzijdige evenement is niet alleen om dit prachtige gebied (blijvend) op de kaart te zetten en zo meer geïnteresseerden uit de regio en van elders te trekken. Er zijn ook een aantal nevendoelstellingen, te weten:


-De inwoners van Brielle, Westvoorne, Voorne-Putten en Regio Rijnmond iets meer leren over het gebied + milieu + ecologie + industrie eromheen (Europoort en Maasvlakte)

-Een stuk citymarketing voor Brielle en Westvoorne en Voorne-Putten als geheel

-Het verder verbeteren van de samenwerking van alle partijen, want “samen sterk”

De organisatie probeert zoveel mogelijk lokale en regionale partijen bij het evenement te betrekken. Inhoudelijk, maar ook qua sponsoring en kruisbestuivingen. Ondernemers, retailers, verenigingen en toeristische locaties die aan willen haken met een actie of kruisbestuiving, worden van harte uitgenodigd om te reageren via aanhaken@gelukkigeklant.nl of te bellen met 0641115241

Deel deze pagina: