Live Live

3e Lotgenotenavond gedupeerden kindertoeslagaffaire

Gepubliceerd: Zaterdag 01 oktober 2022 16:45

3e Lotgenotenavond gedupeerden kindertoeslagaffaire

De avond is ook nu weer vrijblijvend en zonder aanmelden vooraf.

Nissewaard - De gemeente organiseert op dinsdag 11 oktober alweer de 3e lotgenotenavond voor gedupeerden van de Toeslagenaffaire. De avond vindt plaats van 19.30 tot 21.30 uur in Bibliotheek de Boekenberg, Markt 40 in Spijkenisse.

Deze editie van de lotgenotenavond bestaat uit twee delen. Tijdens het eerste deel van de avond zijn organisaties aanwezig die komen vertellen hoe ze kunnen helpen voor, tijdens en na het herstelproces van de belastingdienst. Dit zijn de Papershop (praktische en administratieve ondersteuning), Kwadraad (maatschappelijk werk), Team preventie en vroegsignalering (schulden voorkomen, budgetadvies en voorlichting over minimaregelingen) en een advocate gespecialiseerd in de ondersteuning van gedupeerde ouders.

De tweede helft van de avond is een ervaringsdeskundige van Stichting Lotgenotencontact aanwezig. Een ouder die ook gedupeerde is en begrijpt wat u doormaakt. Zij legt uit hoe de stichting Lotgenotencontact u kan bijstaan.

Na 3 bijeenkomsten willen ze ook even terugblikken. Ervaringen delen, behoeftes uitspreken en samen praten over de invulling van volgende bijeenkomsten.

De avond is ook nu weer vrijblijvend en zonder aanmelden vooraf. Heeft u vragen over deze avond of andere vragen in verband met de Toeslagenaffaire, dan kunt u een e-mail sturen naar toeslagen@nissewaard.nl. Een medewerker van het Herstelteam neemt dan contact met u op. 

Deel deze pagina: