Live Live

4e padelbaan bij T.P.C. de Kooistee geopend

Donderdag 19 oktober 2023 12:02

4e padelbaan bij T.P.C. de Kooistee geopend

De aanleg van de padelbaan is mede mogelijk gemaakt door een subsidie vanuit de gemeente Voorne aan Zee.

Hellevoetsluis - Afgelopen zaterdag 14 oktober werd tijdens de feestavond op T.P.C. de Kooistee de nieuwe padelbaan officieel geopend door wethouder Daan van Orselen en de voorzitter van T.P.C. de Kooistee, Judith Moerland.

De wethouder gaf in zijn openingswoord aan dat de gemeente Voorne aan Zee het belangrijk vindt dat er binnen de gemeente voldoende mogelijkheden zijn om te sporten en de gemeente draagt dan ook graag bij aan initiatieven zoals de aanleg van deze padelbaan.

De aanleg van de padelbaan is mede mogelijk gemaakt door een subsidie vanuit de gemeente Voorne aan Zee. Deze padelbaan is alweer de vierde padelbaan op T.P.C. de Kooistee en de baan is hard nodig om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen. Padel is namelijk een van de snelstgroeiende sporten van het moment en kan beoefend worden door jong en oud. Steeds meer mensen ontdekken deze leuke racket- en balsport waarbij elementen van tennis en squash gecombineerd zijn tot een dynamisch spel dat gespeeld wordt binnen een gedeeltelijk glazen speelveld of kooi.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om deze sport zowel recreatief als in competitieverband te beoefenen? Neem dan contact op met T.P.C. de Kooistee en kijk op de website (www.tpcdekooistee.com).

Deel deze pagina: