Live Live

Aanmelden kan nog voor Brielse Ondernemersavond

Woensdag 19 oktober 2022 17:07

Aanmelden kan nog voor Brielse Ondernemersavond

Tijdens de avond worden de drie genomineerden voor de Brielse Ondernemersprijs bekend gemaakt.

Brielle - Bent u een ondernemer in gemeente Brielle? Dan nodigen zij u van harte uit voor de jaarlijkse Ondernemersavond op donderdag 10 november 2022 in de Sint-Catharijnekerk Brielle. Zet de datum in uw agenda! Aanmelden kan nog tot vrijdag 21 oktober via www.brielle.nl/ondernemersavond. Het belooft een mooie avond te worden vol verrassingen.

De Ondernemersavond heeft een divers programma voor u en staat in het teken van het verleden, heden en de toekomst van het ondernemerschap in Brielle. De inloop is vanaf 19:00 uur. De avond wordt geopend door burgemeester Rensen, hij blikt terug op het afgelopen jaar en werpt samen met u een blik op de toekomst. Ook zijn er sprekers met een knipoog naar de historie van Brielle.

Tijdens de avond worden de drie genomineerden voor de Brielse Ondernemersprijs bekend gemaakt. Aansluitend aan het programma is er gelegenheid om met andere Brielse ondernemers te spreken onder het genot van een borrel. Heb je zin in zin een leuke avond, wil je inspiratie opdoen en netwerken? Meld je dan vandaag nog aan!

Datum: 10 november 2022
Tijd: inloop 19:00 uur
Locatie: Sint-Catharijnekerk Brielle
Aanmelden verplicht en kan tot 21 oktober 2022

Deel deze pagina: