Live Live

AC Kingdom - OACN Boys eindigt in 2-1

Gepubliceerd: Zondag 21 mei 2023 17:31

OACN zal vrijdag 26 mei dus een 2-1 achterstand moeten wegpoetsen in de return thuis in Spijkenisse.

Spijkenisse - Na 2 weken rust was voor OACN het moment van de waarheid aangebroken. In de nacompetitie nam OACN het op tegen de Amsterdamse ploeg AC Kingdom.

OACN startte sterk aan de eerste helft en kreeg 3 100% kansen om de score te openen. Helaas stond het vizier niet op scherp en bleef de stand op 0-0. Na het goede begin begon er een sterke periode van AC Kingdom en vanuit 2 snelle uitbraken werd de stand op 2-0 gezet en met deze tussenstand gingen de ploegen rusten.

In de 2e helft was het wederom AC Kingdom met de beste kansen. Echter ging de ploeg onzorgvuldig met de kansen om of stuitte op de keeper van OACN. Het enige doelpunt in de 2e helft kwam van Quincy de Lobel die een schot van afstand nog wist te beroeren en zo de doelman kansloos liet. Verder dan nog wat enkele kansen kwam OACN niet en zo zal OACN Vrijdag 26 m ei een 2-1 achterstand moeten wegpoetsen in de return thuis in Spijkenisse.