Live Live

Achterban haalt 19.474 euro op voor de clubkas

Gepubliceerd: Vrijdag 29 maart 2019 13:14

Achterban haalt 19.474 euro op voor de clubkas

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven.

Spijkenisse - Een mooie opsteker voor 11 verenigingen in Spijkenisse. Dankzij hun achterban kwam er bij deze clubs in 2018, 19.474 euro extra binnen in de clubkas. De achterban steunt haar vereniging door specifiek voor deze club mee te spelen met de VriendenLoterij.

De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat direct naar de clubkas. Opbrengsten worden zoal besteed aan een nieuw trainingsveld, een opknapbeurt van een clubhuis en hulp aan jong en oud in de regio. VV Spijkenisse haalde het hoogste bedrag op, namelijk 4.577 euro.

Meespelen voor je eigen club
In Nederland genereren enkele duizenden clubs, verenigingen en stichtingen via de VriendenLoterij extra inkomsten. Zij dragen daarmee bij aan gezondheid en welzijn in hun eigen regio. Dit jaar is er een recordopbrengst van ruim 5,8 miljoen euro uitgekeerd.
De VriendenLoterij is hierdoor een structurele financier voor veel organisaties. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn, kunnen zich aanmelden via:www.vriendenloterij.nl/clubs

Deel deze pagina: