Live Live

Actie VOOR Villa Joep een groot succes!

Maandag 20 februari 2023 15:39

Actie VOOR Villa Joep een groot succes!

VOOR Nissewaard heeft een actie gehouden voor de stichting Villa Joep en heeft een cheque van 1.590,00 euro overhandigd. 

Spijkenisse - Afgelopen zaterdag overhandigde VOOR Nissewaard een cheque van 1.590,00 euro aan Els Barendregt – ambassadeur van Villa Joep in de regio Rijnmond.

Op 4 februari jl. – Wereld Kanker Dag - startte de lokale politieke partij een actie voor Villa Joep met als doel 100 olifantjes te verkopen om zo nog meer onderzoek mogelijk te maken naar kinderkanker/neuroblastoom. Vanaf hun vaste plek op de zaterdagmarkt in Spijkenisse ging de verkoop direct van start.

“Het was hartverwarmend om te zien hoeveel Nissewaarders de moeite namen om naar de markt te komen om een Joepie te kopen”, aldus VOOR Nissewaard raadslid Remon van Bree. “Maar ook een week later op Valentijnsdag vlogen de feestelijk ingepakte olifantjes van de markt.”

“Mooi om te zien dat veel lokale ondernemers maar ook collega raadsleden dit goede doel omarmde en één of meerdere Joepies kochten waardoor wij snel ons doel behaalde. Wij willen nogmaals iedereen enorm bedanken voor hun donatie en inzet!”, sluit een tevreden Van Bree af.

Uiteraard blijft het mogelijk om Villa Joep te blijven steunen. Kijk op www.villajoep.nl voor meer informatie.

Deel deze pagina: