Live Live

Activiteiten voor kinderen

Gepubliceerd: Woensdag 26 april 2023 13:03

Activiteiten voor kinderen

Deze activiteiten zijn bedoeld voor kinderen die dan samen met hun begeleiders mee kunnen doen. 

Hellevoetsluis - Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis organiseert op woensdag 3 mei activiteiten voor kinderen. Deze dag is speciaal voor kinderen die samen met begeleiders mee kunnen doen. De bezoekersruimte is op deze dag geopend van 13:00 uur tot 15:30 uur.

Bunker-escape vernieuwd

Al enkele malen bood men dit escape spel, een heus bunker-escape aan. Steeds met achteraf veel positieve reacties. Bij dit spel moet men proberen om binnen 25 minuten te ontsnappen uit een bunker door puzzels op te lossen. Dit spel is bedoeld voor kinderen met één of twee begeleiders. Er is per spelronde plaats voor 3 à 6 personen. Er zijn nieuwe puzzels gemaakt dus ook weer een nieuwe beleving. Voor verschillende momenten op deze middag kan men zich inschrijven voor deze bunker-escape, de eerste om 13:00 uur. Schrijf dus snel in voor deze nieuwe bijzondere activiteit. De kosten zijn € 2,50 per deelnemer, dus zowel voor kinderen en voor begeleiders.

Foto speurtocht

Eveneens wordt de fotospeurtocht aangeboden. Kinderen kunnen met begeleiders op pad op zoek naar verborgen letters. Als alle letters verzameld zijn kan de woordpuzzel opgelost worden. Als dat gelukt is wacht een versnapering. Onderweg zijn er gidsen die het e.e.a. kunnen vertellen over de verdedigingswerken die men onderweg tegenkomt. De kosten van de fotospeurtocht zijn € 2,50 per kind, begeleiders lopen gratis mee.

Opgeven is noodzakelijk, dit kan door op de site www.fronttaal.info u via activiteiten aan te melden. Voor meer informatie kunt u bellen met 06 - 31254909.

Deel deze pagina: