Live Live

Acute Zorgduim 2022 uitgereikt bij Spoedpost

Maandag 26 december 2022 11:51

Acute Zorgduim 2022 uitgereikt bij Spoedpost

De onderscheiding is uitgereikt aan de medewerkers Liesbeth Breeman en Charlotte Poortvliet van het Spijkenisse Medisch Centrum. 

Spijkenisse - Voorzitter Willem Heijdacker en secretaris Henk van Merriënboer reikten afgelopen week namens de Stichting Acute Zorg VPR de Acute Zorgduim 2022 uit aan de medewerkers Liesbeth Breeman en Charlotte Poortvliet van het Spijkenisse Medisch Centrum voor de ingang het Spoedplein.

Een zeer verdiende waardering voor de samenwerking van de Huisartsen post Spijkenisse medewerkers en de SEH medewerkers van het SMC. Zij zijn voor onze regiogemeenten en haar inwoners onmisbaar. De Spoedpost opende de deuren officieel op 4 juli jl. waardoor voor iedereen zich bij een spoedloket telefonisch meld voor acute spoedbehandeling, via triage wordt bepaald waar men behandeld wordt. Ook de ambulances komen daar tussen 08.00 uur en 21.00 uur met acute spoedgevallen die te behandelen zijn via het spoedplein.

‘Wij zijn natuurlijk nog niet klaar met het verbeteren van de acute spoedzorg, onze wens voor een SMC met 24/7 SEH met IC capaciteit blijft onvoorwaardelijk staan’, aldus voorzitter Willem Heijdacker.

Deel deze pagina: