Live Live

Agnes Oosterboer verlaat fractie PvdA

Gepubliceerd: Maandag 14 mei 2018 13:28

Agnes Oosterboer verlaat fractie PvdA

Agnes Oosterboer verlaat de PvdA fractie Hellevoetsluis, omdat zij dit niet meer kan combineren met haar reguliere werk. 

Hellevoetsluis - Onlangs heeft Agnes Oosterboer aangekondigd dat zij haar functies als burgerraadslid in de gemeenteraadsfractie neerlegt; in combinatie met haar reguliere werk wordt de werkbelasting van deze politieke taken haar momenteel teveel. Natuurlijk spijt het de fractie dat ze het nu zonder haar inzet en bevlogenheid in het sociale domein moeten doen, maar ze respecteren ten volle haar besluit in deze.

Natuurlijk heeft dit gevolgen voor de bezetting van de fractie. Vooralsnog zullen de taken in de fractie met het wegvallen van Agnes als volgt worden ingevuld: AZM: Daan Dankaart en Door de Kramer; WWR: Daan Dankaart en Karel Winkels; ZWO: Daan Dankaart en Karel Winkels; Rekeningcommissie: Daan Dankaart, plaatsvervangend Karel Winkels.

Overigens blijft Agnes wel de Facebookpagina van het Hellevoetse deel van de partij beheren, en voorlopig blijft zij ook beschikbaar als kernlid van het ombudsteam van de PvdA afdeling Voorne. Het zal geen verrassing zijn dat ze daar erg gelukkig mee zijn!

Deel deze pagina: