Live Live

Als dat maar goed gaat?!

Gepubliceerd: Maandag 04 januari 2021 16:50

Als dat maar goed gaat?!

Helder Theater speelt diverse herkenbare opvoeddilemma’s na, waarbij de preventiewerker uitleg en tips geeft hoe u hier mee om kunt gaan.

De puberteit is een verwarrende en soms zelfs een stressvolle fase in het leven van zowel u als uw zoon of dochter. De preventiewerkers van Youz krijgen regelmatig vragen als: ‘hoe maak ik afspraken over gamen/schermtijd?’, ‘waarom gedraagt mijn puber zich ineens zo anders?’, ‘hoe schadelijk is cannabis nou echt?’ en ‘waarom is alcohol zo schadelijk voor jongeren?’.

Op woensdag 13 januari om 19:30 uur bent u van harte welkom om online aan te schuiven. Helder Theater speelt diverse herkenbare opvoeddilemma’s na, waarbij de preventiewerker uitleg en tips geeft hoe u hier mee om kunt gaan. De bijeenkomst vindt online via YouTube plaats. Wanneer u zich aanmeldt, ontvangt u op de dag van de bijeenkomst de link.

Bent u geïnteresseerd en wilt u de bijeenkomst bijwonen? Of wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u contact met heb? Kijk dan op www.puberenco.nl voor alle informatie en gegevens.

Deel deze pagina: