Live Live

Alternatieve Dijckhuis-nieuwjaarsborrel een succes!

Gepubliceerd: Maandag 18 januari 2021 13:15

Alternatieve Dijckhuis-nieuwjaarsborrel een succes!

Alle prijzen werden zo mogelijk dezelfde avond nog bezorgd bij de rechtmatige winnaars. 

Dit jaar vond als gevolg van de Covid-19 maatregelen geen gebruikelijke nieuwjaarsborrel plaats in ’t Dijckhuis te Vierpolders. Als alternatief om toch met elkaar een gezellige start te maken in het nieuwe jaar, werd een heuse digitale Pubquiz georganiseerd.

Zo streden op vrijdagavond 15 januari een 50-tal teams sportief en gezellig met elkaar. Dat het puur ging om de aardigheid bleek ook uit het feit dat naast plek 1, 2, 3 en 4 tevens de plaatsen 14, 16, 23, 24, 33, 34 en 44 tot de prijswinnaars gerekend konden worden. De beschikbaar gestelde prijzen kwamen van onze Voornse ondernemers zoals de PLUS John Bos, Landwinkel Klok, Your Travel Marleen Scheijgrond, ‘t Doosje van Lobs, Dominique Bloembindster, Tuinderij Vers en de Sportweek Vierpolders. Waarvoor dank!

Bijzonder was ook dat zelfs een team vanuit Estland (voormalig Vierpoldernaar) meespeelde. Alle prijzen werden zo mogelijk dezelfde avond nog bezorgd bij de rechtmatige winnaars en gelukkig voor de organisatie viel, met plek 5 het Estlandse team net buiten de prijzen. Deze activiteit gaf duidelijk aan dat ondanks alle beperkingen, wij digitaal, via bellen, Whatsapp, Teams, facetime en allerlei andere programma’s toch het gezellig kunnen hebben met elkaar.

Maar ondanks alles hoopt men in 2022 toch weer echt met elkaar in ’t Dijckhuis te kunnen toasten op het feestjaar 450 jaar Brielle en wellicht laatste jaar zelfstandigheid. Maar voor nu nog even creatief volhouden met elkaar, dan krijgen we deze situatie zeker onder controle.

Deel deze pagina: