Live Live

Alternatieve sinterklaasviering in Nissewaard

Gepubliceerd: Woensdag 11 november 2020 18:31

Alternatieve sinterklaasviering in Nissewaard

Er zijn veel digitale filmpjes gemaakt en kinderen kunnen een mooie tekening maken. 

Nissewaard - Helaas kan de intocht van Sinterklaas in Nissewaard zoals we die gewend zijn dit jaar niet doorgaan. Sinterklaas is Nissewaard echter niet vergeten! Zo zijn er bijvoorbeeld diverse digitale filmpjes gemaakt.

Ook heeft burgemeester Foort van Oosten, samen met alle andere burgemeesters in het land, dinsdag een oproep gedaan in het landelijke Sinterklaasjournaal aan de kinderen, om een mooie tekening te maken. Deze kan via de website van het NTR Sinterklaas-journaal aangeleverd worden. Dan zorgt de burgemeester er voor dat deze goed terecht komt.

Op dit moment worden alle Sinterklaasactiviteiten als evenement gezien. Volgens de huidige maatregelen en de noodverordening die van kracht is, zijn deze niet toegestaan. Uitzondering hierop zijn de scholen, die brengt Sinterklaas wel een bezoek.

Burgemeester Foort van Oosten: “Ik heb veel waardering voor alle digitale aandacht die er is voor Sinterklaas. Graag hadden we het natuurlijk anders gezien, maar helaas gooit corona ook roet in het eten van de Sinterklaasintochten. Ik wens alle kinderen desalniettemin een heel fijn Sinterklaasfeest.”

Deel deze pagina: