Live Live

Alzheimer Café Spijkenisse

Gepubliceerd: Maandag 09 januari 2023 11:12

Alzheimer Café Spijkenisse

Het Alzheimer Café staat open voor iedereen die belangstelling heeft.

Spijkenisse - Dinsdagavond 17 januari is er weer een Alzheimer Café Spijkenisse in de ontmoetingsruimte Mei. Het Alzheimer Café Spijkenisse staat dan in het teken omtrent Zorg voor jonge mensen met dementie. Bezoekers, mantelzorgers en geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Mensen met dementie op jonge leeftijd vragen om zorg en voorzieningen die passen bij hun levensfase. Verschillende zorgorganisaties in heel Nederland bieden casemanagement , dagbesteding, woonafdelingen en/of gespreksgroepen aan voor jonge mensen met dementie.

Voor de bezoekers zal er voldoende ruimte zijn voor het uitwisselen van vragen en ervaringen. Het Alzheimer Café staat open voor iedereen die belangstelling heeft.

Locatie is de ontmoetingsruimte “Mei”, Winston Churchilllaan 31, 3202 GL Spijkenisse. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De toegang voor het Alzheimer Café is gratis.

Tevens is er de mogelijkheid om het interview te volgen via een livestream, waarbij de privacy gewaarborgd wordt.

Voor verdere informatie en aanmelden voor de livestream kunt u terecht bij SWO tel. 0181-695255 of via emailadres: r.vliegenthart@swospijkenisse.nl

Deel deze pagina: