Live Live

Alzheimer Café

Gepubliceerd: Dinsdag 29 januari 2019 13:41

Alzheimer Café

Het Alzheimer Café Hellevoetsluis wordt gehouden op iedere eerste maandag van de maand.

Hellevoetsluis - Maandag 4 februari 2019 komt mevrouw Chintia Sewdajal van de Gemeente Hellevoetsluis in het Alzheimer Café spreken over de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Als u om wat voor reden dan ook, moeite heeft met zelfstandig wonen of “meedoen” in de samenleving, dan kunt u een beroep doen op de Wmo.

Wat is er mogelijk op het gebied van zorg, ondersteuning of hulp in Hellevoetsluis? Waar kan ik die hulp aanvragen? Wat is er in de regelgeving op gebied van de WMO veranderd de laatste jaren? Chintia kan uw vragen beantwoorden en u op weg helpen om een passende oplossing te vinden.

Het Alzheimer Café is vanaf 19.00 geopend. Aanvang programma 19.30 uur. U vindt het Alzheimer Café in de zaal van Hart van Hellevoet aan De Eik 68. Toegang en deelname is gratis. Het Alzheimer Café Hellevoetsluis wordt gehouden op iedere eerste maandag van de maand. Het is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden.

Het is mogelijk om gehaald en gebracht te worden. U kunt op vrijdag 1 februari een plaats in de bus reserveren bij Janneke Postma of Judith Verhoeven van het SBO, 0181-322273, bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur. In de bus kunnen rollators vervoerd worden, echter geen rolstoelen.

U bent van harte welkom op maandag 4 februari aanstaande!

Deel deze pagina: