Live Live

Alzheimer Café

Gepubliceerd: Donderdag 03 oktober 2019 20:26

Alzheimer Café

Het is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden.

Hellevoetsluis - Op maandag 7 oktober a.s. is diëtiste Esmee Marsé te gast in het café. Voeding heeft een prominente plaats in het leven van mensen. Daarom is het logisch dat er voldoende aandacht is voor de vraag welke rol voeding kan spelen bij dementie. Eten en drinken kan een verschil maken voor de kwaliteit van leven van mensen met dementie.

Esmee Marsé is gespecialiseerd in ouderenzorg. Zij is de eerste diëtiste die het certificaat Dementievriendelijk heeft ontvangen. Zij zet zich in tegen ondervoeding bij ouderen en is naast haar werk vrijwilliger bij Alzheimer Nederland.

Uiteraard is er na afloop van de presentatie volop gelegenheid om zelf vragen te stellen, en ervaringen uit te wisselen. Het Alzheimer Café is vanaf 19:00 uur geopend. Aanvang programma 19:30 uur.

U vindt het Alzheimer Café in de zaal van Hart van Hellevoet aan De Eik 68 in Hellevoetsluis, te herkennen aan de vlag van Alzheimer Nederland. Toegang en deelname is gratis.

Het Alzheimer Café Hellevoetsluis wordt gehouden op iedere eerste maandag van de maand. Het is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden.

Het is mogelijk om gehaald en gebracht te worden. U kunt op vrijdag 4 oktober een plaats in de bus reserveren bij Janneke Postma of Judith Verhoeven van het SBO, 0181-322273, bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur. In de bus kunnen rollators vervoerd worden, echter geen rolstoelen.

U bent van harte welkom op maandag 7 oktober aanstaande!

Deel deze pagina: