Live Live

Alzheimer Café

Gepubliceerd: Donderdag 28 november 2019 12:44

Alzheimer Café

Het Alzheimer Café Hellevoetsluis wordt gehouden op iedere eerste maandag van de maand.

Hellevoetsluis - Muziek heeft soms een wonderbaarlijke uitwerking op je naaste met dementie. Muziek kan je naaste rust geven, activeren en vrolijk maken. Het roept herinneringen op waarvan je dacht: die is ze voorgoed kwijt.

Op 2 december verzorgen Winnie den Ouden en Anja Bouman een “Weet je nog wel” Muziek Quiz met muziekvragen uit de jaren 60 en 70. Originele geluidsfragmenten combineren zij met authentieke video beelden en clips uit die oude tijd.

Het Alzheimer Café is vanaf 19:00 uur geopend. Aanvang programma 19:30 uur. U vindt het Alzheimer Café in de zaal van Hart van Hellevoet aan De Eik 68 in Hellevoetsluis, te herkennen aan de vlag van Alzheimer Nederland. Toegang en deelname is gratis.

Het Alzheimer Café Hellevoetsluis wordt gehouden op iedere eerste maandag van de maand. Het is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden.

Het is mogelijk om gehaald en gebracht te worden. U kunt op vrijdag 29 november een plaats in de bus reserveren bij Janneke Postma of Judith Verhoeven van het SBO, 0181-322273, bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur. In de bus kunnen rollators vervoerd worden, echter geen rolstoelen.

U bent van harte welkom op maandag 2 december aanstaande!

Deel deze pagina: