Live Live

Alzheimer Café

Gepubliceerd: Dinsdag 25 februari 2020 16:58

Alzheimer Café

Er is voldoende gelegenheid voor het stellen vragen en het delen van uw ervaringen met gastspreker Ineke Palmans en bezoekers van het café.

Hellevoetsluis - Op maandagavond 2 maart is mevrouw Ineke Palmans te gast in het Alzheimer Café Hellevoetsluis. Het thema deze avond is “Mantelzorg bij dementie, hoe hou je het vol?” Het kan iedereen overkomen, ineens bent u mantelzorger. Dat betekent zorg verlenen aan een ander. Vaak gaat dit ten koste van de tijd die u besteedt aan de eigen familie en uw werk.

Ineke werkt als Specialist Ouderengeneeskunde en verzorgde haar man, die aan dementie leed. Ineke geeft tips en uitleg over de taak van de mantelzorger en waar hulp aangevraagd kan worden. Uiteraard is er voldoende gelegenheid voor het stellen vragen en het delen van uw ervaringen met Ineke en bezoekers van het café.

Het is mogelijk om gehaald en gebracht te worden. U kunt op vrijdag 28 februari een plaats in de bus reserveren bij Janneke Postma of Judith Verhoeven van het SBO, 0181-322273, bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur. In de bus kunnen rollators vervoerd worden, echter geen rolstoelen. U bent van harte welkom op maandag 2 maart aanstaande!

Deel deze pagina: