Live Live

Alzheimer Café

Gepubliceerd: Zondag 09 april 2023 18:59

Alzheimer Café

Dr. Verheij informeert u over euthanasie en levenseinde, waarbij uiteraard voldoende gelegenheid is voor het stellen van vragen.

Spijkenisse - Het aantal mensen met dementie in Nederland stijgt snel. Het lijkt erop dat steeds meer mensen er behoefte aan hebben een regeling te treffen om een, in hun ogen, ontluisterend levenseinde te voorkomen.

De Nederlandse euthanasiewet biedt ruimte voor euthanasie bij dementie. Maar dat wil nog niet zeggen dat iedereen die om hulp bij het zelfgewilde levenseinde vraagt, deze hulp ook krijgt. Tot nu toe zijn er maar weinig artsen bereid om hulp bij zelfdoding te verlenen aan mensen met dementie.

Dr. Verheij informeert u over euthanasie en levenseinde, waarbij uiteraard voldoende gelegenheid is voor het stellen van vragen.

Het wordt een avond waarin veel ruimte is tot het stellen van vragen en uitwisselen van ervaringen. Het Alzheimer Café staat open voor iedereen die belangstelling heeft.

Locatie is de ontmoetingsruimte “Mei”, Winston Churchilllaan 31, 3202 GL Spijkenisse. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur.

De toegang voor het Alzheimer Café is gratis.

Blijft u liever thuis en wilt u deze avond volgen door middel van een livestream, dan is dit ook mogelijk! Voor verder informatie en voor opgeven voor de livestream kunt u terecht bij Ria Vliegenthart / SWO tel. 0181-695255 of via emailadres: r.vliegenthart@swospijkenisse.nl.

Deel deze pagina: