Live Live

Alzheimer Caf

Gepubliceerd: Maandag 10 juni 2019 15:45

Alzheimer Caf

Het Alzheimer Café in Spijkenisse staat open voor iedereen die belangstelling heeft en is gratis toegankelijk.

Spijkenisse - Op 18 juni 2019 is er weer een Alzheimer Café. Klassieke muziekkenner Ron Reyngoud zal ons laten genieten van lichte klassieke muziek. Dit doet hij op een toegankelijke wijze waardoor het voor ieder begrijpelijk wordt en aangenaam is om naar te luisteren.

Met zijn onuitputtelijke kennis zal hij tevens over de achtergronden van het muziekstuk vertellen. De ervaring leert dat hij bij zijn activiteit “Cd’tjes en Weetjes” bij de SWO zeer veel bezoekers weet te inspireren. Het resultaat zal zijn dat je merkt dat je meer van klassieke muziek houdt dan je aanvankelijk dacht.

Verder is het Alzheimer Café in de zomermaanden juli en augustus gesloten. Op 17 september is weer een Alzheimer Café Spijkenisse. Het Alzheimer Café staat open voor iedereen die belangstelling heeft.

Locatie is de ontmoetingsruimte “Mei”, Winston Churchilllaan 31, 3202 GL Spijkenisse. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De toegang voor het Alzheimer Café is gratis.

Deel deze pagina: