Live Live

Alzheimer Cafe

Gepubliceerd: Dinsdag 29 september 2020 17:12

Alzheimer Cafe

Er kan maar een zeer beperkt aantal bezoekers ontvangen worden en aanmelding vooraf is daarom noodzakelijk.

Hellevoetsluis - Op maandagavond 5 oktober a.s. zal in Hellevoetsluis eindelijk weer een Alzheimer Café worden gehouden. We hopen op een mooie herstart, ondanks alle beperkende maatregelen.
Het thema deze avond is “Tijdens en na Corona, hoe hebben bezoekers de afgelopen (Corona)periode ervaren”.

Het wordt uiteraard een voorzichtige start. Om uw gezondheid en die van anderen zoveel mogelijk te kunnen waarborgen volgen we nl strikt de Corona-regels op van het RIVM. Dit houdt o.a. in dat wij helaas maar een zeer beperkt aantal bezoekers kunnen ontvangen en dat aanmelding vooraf daarom noodzakelijk is. U kunt zich aanmelden via het secretariaat op mailadres: voorneputten@alzheimer-nederland.nl, of op telefoonnummer 0181-337467. Maar let op: Meld u tijdig aan, want Vol=Vol! Indien we het maximum aantal aanmeldingen hebben bereikt, moeten wij u helaas teleurstellen (maar zullen we uw naam noteren op een reservelijst).

Tevens maken wij u erop attent dat uw aanmelding bij de ingang zal worden gecontroleerd, gevolgd door een korte‘ gezondheidscheck’ middels een vragenlijst. Voorheen werd ook al gevraagd uw naam te vermelden op de presentielijst, echter vriendelijk doch dringend moeten we u nu verzoeken ook zeker uw contactgegevens te vermelden op het formulier voor gezondheidscheck. Registratie van deze gegevens is erg belangrijk om bij een eventuele besmetting adequaat te kunnen handelen.

Vanaf 19.00 uur zetten wij de koffie voor u klaar. Het programma begint om 19.30 uur.

Het is mogelijk om gehaald en gebracht te worden. U kunt een plaats in de bus reserveren door op vrijdag 2 oktober a.s. te bellen naar Janneke Postma of Judith Verhoeven van het SBO, 0181-322273, bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur. In de bus kunnen rollators vervoerd worden, echter geen rolstoelen.

U bent van harte welkom op maandag 5 oktober aanstaande!

Deel deze pagina: