Live Live

Alzheimer Cafe

Gepubliceerd: Donderdag 16 februari 2023 14:56

Alzheimer Cafe

Het wordt een interactieve avond waarin veel ruimte is tot het stellen van vragen en uitwisselen van ervaringen.

Spijkenisse - Dinsdagavond 21 februari 2023 is er weer een Alzheimer Cafe Spijkenisse in de ontmoetingsruimte de Mei.

Dhr Frans Hoogeveen is gastspreker op deze avond die over dementie en veranderende relaties zal gaan. Frans is GZ-psycholoog en specialist dementiezorg. Ook is Frans auteur van het boek Intimiteit en seksualiteit bij dementie. We gaan in op hoe dementie van invloed is op de relatie met de partner, ouder(s), vrienden en anderen uit het persoonlijke netwerk. Ook wordt gesproken over waar verbondenheid nog meer gevonden kan worden. Denk aan een verdiepende ontmoeting, een schouderklopje, een goed gesprek etc. Dit alles op basis van gelijkwaardigheid en mogen zijn wie je bent.

Het wordt een interactieve avond waarin veel ruimte is tot het stellen van vragen en uitwisselen van ervaringen. Het Alzheimer Café staat open voor iedereen die belangstelling heeft.

Locatie is de ontmoetingsruimte “Mei”, Winston Churchilllaan 31, 3202 GL Spijkenisse. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De toegang voor het Alzheimer Café is gratis.

Blijft u liever thuis en wilt u deze avond volgen door middel van een livestream, dan is dit ook mogelijk! Voor verder informatie en voor opgeven voor de livestream kunt u terecht bij Ria Vliegenthart / SWO tel. 0181-695255 of via emailadres: r.vliegenthart@swospijkenisse.nl.

Deel deze pagina: