Live Live

American Cars & Classics dit jaar niet in Brielle

Gepubliceerd: Zaterdag 10 augustus 2019 01:10

American Cars & Classics dit jaar niet in Brielle

Zondag 1 september barst het feest voor de USA car liefhebbers los en wel op het Woordbouwerplein in Hellevoetsluis.

Hellevoetsluis - American Cars en Classics viert het 10 jarig jubileum dit jaar niet in Brielle. Bijna traditiegetrouw is het jaarlijkse evenement voor USA cars te vinden op industrieterrein Seggelant, echter dit jaar wordt er uitgeweken naar een nieuwe lokatie in Hellevoesluis.

De organisatie van American Cars en Classics laat weten dat ze in eerste instantie teleurgesteld waren dat het evenement niet op de vertrouwde plek van de Formido (Praxis) parkeerplaats kon gaan plaatsvinden maar zegt vervolgens zeer enthousiast te zijn over het alternatief. Het 10 jarig bestaan van deze ‘Amerikanen meeting’ wordt gevierd op de ideale plek in Hellevoetsluis direct naast het winkelcentrum De Struytsehoek.

Zondag 1 september barst het feest voor de USA car liefhebbers los en wel op het Woordbouwerplein in Hellevoetsluis. Deze plek is bij de meeste mensen wel bekend als de locatie van de weekmarkt, maar ook de jaarlijkse kermis is hier te vinden. De vertrouwde standhouders , foodtrucks en het springkussen verhuizen mee naar Hellevoet.

Tussen het geluid van de ronkende V8 motoren valt er ook dit jaar te genieten van live muziek. Kortom, ook in Hellevoetsluis een toffe middag voor het hele gezin. Meer info en updates zijn te vinden op de Facebookpagina van American Cars en Classics maar ‘zondag 1 september, Hellevoetsluis’ kan vast in de agenda worden genoteerd.

Deel deze pagina: