Live Live

ANWB AutoMaatje in Gemeente Nissewaard

Dinsdag 19 juli 2022 15:34

ANWB AutoMaatje in Gemeente Nissewaard

Het doel van ANWB automaatje is om mensen, die nu vaak gedwongen thuis zitten, weer te laten deelnemen aan het sociale leven. 

Nissewaard - ANWB AutoMaatje is een nieuwe vervoersservice in de gemeente Nissewaard speciaal bedoeld om minder mobiele plaatsgenoten op verzoek te vervoeren. Vrijwillige chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto.

Het vervoer van de deelnemer hoeft zich niet te beperken tot een bezoek aan het ziekenhuis of dokter maar kan ook gewoon een leuk uitje als een bezoekje aan de kapper of een familielid zijn. Dat kan in, maar ook buiten de stad zijn. Aanmelden voor ANWB automaatje is gratis , de deelnemer meldt zich in ieder geval 2 werkdagen tevoren aan en betaald alleen een kleine onkostenvergoeding van € 0,35 per kilometer per rit aan de vrijwilliger.

Het doel van ANWB automaatje is om mensen, die nu vaak gedwongen thuis zitten omdat ze minder mobiel zijn, weer te laten deelnemen aan het sociale maatschappelijke verkeer. Naast vervoer is het persoonlijk contact van groot belang en een manier om inwoners van de gemeente Nissewaard met elkaar in contact te brengen.

ANWB automaatje Nissewaard is bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur 085-0410146 of via e-mail aan info@anwbautomaatjenissewaard.nl voor informatie of aanmeldingen kunt u ook terecht op onze website www.anwbautomaatjenissewaard.nl

Deel deze pagina: