Live Live

Arda Riedijk wint Suze de Vries Prijs 2022

Gepubliceerd: Donderdag 03 november 2022 18:30

Arda Riedijk wint Suze de Vries Prijs 2022

Arda Riedijk is verkozen tot winnaar van de Suze de Vries Prijs 2022.

Oostvoorne - Donderdagavond 3 november werd de Suze de Vries Prijs 2022 uitgereikt tijdens een jubileumbijeenkomst in Restaurant Aan Zee in Oostvoorne. De Suze de Vries Prijs wordt uitgereikt aan de onderneming, vereniging of stichting die zich kan onderscheiden op het gebied van pioniersmentaliteit, onderscheidend vermogen en het leveren van een positieve bijdrage aan het toeristisch-recreatief product van Voorne-Putten. Arda Riedijk werd verkozen tot winnaar van de Suze de Vries Prijs 2022.

De winnaar van de Suze de Vries Prijs werd gekozen door een jury. De jury bestaat uit bestuursleden van het Toeristisch Ondernemers Platform (TOP) Voorne-Putten, de regiovertegenwoordiger van Hiswa-Recron, de wethouders Recreatie & Toerisme van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Nissewaard en de burgemeester van gemeente Westvoorne.

De prijs werd vanavond uitgereikt ter ere van het 25-jarig bestaan van TOP Voorne-Putten. De prijs wordt georganiseerd door recreatieve belangenbehartiger TOP Voorne-Putten. Met een groot hart voor de recreatieve sector zette Suze de Vries zich tientallen jaren met ziel en zaligheid in op Voorne-Putten.

In 1996 kwam Suze met het idee om een ondernemersvereniging voor toerisme en recreatie op te zetten, het Toeristisch Ondernemers Platform. Ze heeft bij TOP Voorne-Putten lange tijd de rol van secretaris vervuld. Suze stond voor kwaliteit, was helder, duidelijk en heel sociaal bewogen, een persoon die zich altijd bijzonder hard en geheel belangeloos heeft ingezet. André van Harmelen, voorzitter TOP Voorne-Putten: "Wij zijn trots dat wij het gedachtegoed van Suze de Vries in de vorm van deze prijs blijven voortzetten".

Buiten haar rol bij TOP Voorne-Putten was Suze in het verleden ook actief voor LINQ Media.

Deel deze pagina: