Live Live

Arts & Crafts Fair een groot succes!

Donderdag 30 maart 2023 12:51

Arts & Crafts Fair een groot succes!

Er was zóveel te zien dat je je ogen uitkeek en daarnaast kon je ook zelf aan de slag.

Geervliet - De Arts & Crafts fair die afgelopen zaterdag in sporthal van de Haveling in Geervliet werd gehouden, was een groot succes. Het was een drukte van jewelste. Honderden bezoekers wisten de weg naar dit unieke evenement te vinden.

Een groot aantal Nissewaardse kunstenaars had een kraam ingericht. Aboriginal art, hoeden, tassen, etuis, sieraden, opgezette beesten, kantkloswerken, beeldhouwwerken, stucwerken, met bijzondere creaties gevulde lijsten, viltwerken, gevlochten manden, uurwerken, geïllustreerde kaarten…. 

De goede sfeer op de fair werd versterkt met live muziek van Nissewaardse muzikanten. Stadsdichteres Natasja Bodde droeg tegen einde van de fair nog een aantal gedichten voor. Al met al een zeer geslaagde dag!

Cultureel bewonersplatform ZoBlits liet ook nu weer zien dat ze met hart voor Nissewaard mooie evenementen bedenkt en organiseert. Van hen kwam o.a. ook het initiatief voor het beschilderden van de metrozuilen tussen de metrostations Heemraadlaan en Spijkenisse Centrum.
De organisatie van dit evenement werd mede mogelijk gemaakt door het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse en de combinatiefunctionarissen van de gemeente Nissewaard.

Benieuwd naar meer van ZoBlits? Check daarvoor zoblits.nl

Deel deze pagina: