Live Live

Arts & Crafts fair

Gepubliceerd: Woensdag 15 maart 2023 11:27

Arts & Crafts fair

Je kunt lekker op je gemak rondkijken bij verschillende vakmensen en soms kun je ook zélf aan de slag.

Geervliet - Nissewaardse kunstenaars en ambachtslieden bereiden zich voor om zaterdag 25 maart om te toveren tot een bijzondere dag. Dan wordt namelijk van 11.00 - 15.30 een Arts & Crafts fair gehouden in de sporthal van de Haveling in Geervliet.

Tijdens de fair kun je dertig (!) kramen bezoeken, die worden bemand door vakmensen met ambachten als beeldhouwen, boetseren, tekenen, schilderen, kantklossen, houtbewerken, meubelmaken, keramiek, fotografie, klokken- en horlogemaken, vilten en meer!

Je kunt lekker op je gemak rondkijken bij verschillende vakmensen. Deze ambachtslieden vertellen daarbij over hun ambacht en delen hun kennis. Soms kun je ook zélf aan de slag. Tijdens de fair worden natuurlijk mooie handwerken verkocht. Het wordt een geweldige dag!

De Haveling ligt aan het Prinses Julianaplein 1 in Geervliet en is goed bereikbaar met de auto of de fiets. Er is een parkeerplaats voor de deur. In de kantine kun je (tegen betaling) iets eten of drinken.

Het initiatief en de organisatie van deze bijzondere ‘fair’ is in handen van het Nissewaards culturele bewonersplatform ZoBlits en wordt mede mogelijk gemaakt door het Centrum voor de Kunsten en de combinatiefunctionarissen van de gemeente Nissewaard.

Meer info? Ga naar zoblits.nl of cvdks.nl

Deel deze pagina: