Live Live

Asfalteringswerkzaamheden Brielse Meer en Bernisse

Gepubliceerd: Vrijdag 03 augustus 2018 10:00

Asfalteringswerkzaamheden Brielse Meer en Bernisse

De asfalteringswerkzaamheden aan wegen en (fiets)paden zorgen voor een tijdelijke afsluiting van enkele dagen.

Regio - Op Voorne Putten zijn vorige week asfalteringswerkzaamheden gestart. Deze worden uitgevoerd in opdracht van Staatsbosbeheer namens Recreatieschap Voorne Putten. De werkzaamheden zijn naar verwachting op 7 september afgerond.

In de nabijheid van het Brielse meer worden de fietspaden waar nodig voorzien van nieuw asfalt: Krabbeweg, Oosterlandseweg, Brielse Veerweg, Oude Veerdam, Buitengronden en de Visserijweg.

Ook zijn er werkzaamheden aan de Strandweg bij het Oostvoornsemeer en aan de Noordzeeweg op de landtong Rozenburg. Naast het vervangen van asfalt worden er op de volgende wegen scheuren in het asfalt gevuld:

Brielse Meeroever, Krabbeweg, Staaldiepseweg, Oosterlandseweg, Batterijweg, Veckhoeksesluisweg, Buitengronden, Noordzeeweg, Stationsweg, Gemeenlandsedijk noord, Oude Veerdam en de Molendijk.

In de Bernisse wordt gewerkt aan de entree van het recreatiegebied Hoenderhoek. De toegangsweg wordt eenduidiger voor het verkeer en een trap zal de fietsers vanaf het fietspad op de dijk naar het strand leiden. Deze reconstructie vind plaats in het kader van de Kwaliteitsimpuls Voorne-Putten.

Bezoekers kunnen enige overlast ervaren van de werkzaamheden. De asfalteringswerkzaamheden aan wegen en (fiets)paden zorgen voor een tijdelijke afsluiting van enkele dagen. Dit is vanwege de asfaltwerkzaamheden en de veiligheid voor het plaatselijk verkeer. Automobilisten en fietsers worden ter plaatse geïnformeerd over mogelijke omleidingen.

Deel deze pagina: