Live Live

Auto rijdt van dijk en eindigt tegen woning

Woensdag 14 juni 2023 00:59

Auto rijdt van dijk en eindigt tegen woning

De bestuurster kon zelf uit de auto komen, zij is wel naar het ziekenhuis vervoerd. 

Zuidland - Eind dinsdagmiddag is er een ongeval gebeurd op de Molendijk in Zuidland. Een auto was van de dijk af geraakt en vervolgens tegen een woning gebotst.

In de woning was de bewoonster aardappels aan het schillen toen het gebeurde. De bestuurster kon zelfstandig het voertuig verlaten, en is verderop in de schaduw aan zitten. Omstanders hebben zich over haar ontfermd tot de hulpdiensten arriveerden.

Omdat op de plek waar de auto de woning heeft geraakt een gasleiding zat is de brandweer ter plaatse gekomen om de situatie veilig te stellen. De bewoner had zelf al goed gehandeld door de gaskraan dicht te draaien. De brandweer kon al snel vaststellen dat er geen gevaar was. Wel heeft deze voor de veiligheid de accu van de auto losgekoppeld.

De bestuurster van de auto is met de ambulance voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Zij heeft een engeltje op haar schouder gehad. De berger heeft de auto opgehaald. De gemeente zal zorg dragen voor de kapotte lantaarnpaal en het bevuilde wegdek.

Foto: Nieuws op Beeld/ Martijn de Bruijn

Deel deze pagina: