Live Live

Auto te water aan de Oude Kadesedijk Zuidland

Dinsdag 27 juni 2023 11:34

Auto te water aan de Oude Kadesedijk Zuidland

Een omstander belde de hulpdiensten omdat deze de bestuurder van de auto nergens zag. 

Zuidland - Maandagvond kwam er bij de hulpdiensten een melding binnen van een voertuig te water. De locatie was niet helemaal duidelijk, daarom moesten de hulpdiensten even zoeken. Al snel bleek het op de Oude Kadesedijk te zijn. Hier lag een auto onbeheerd in de sloot, met de deur open.

De brandweer heeft de sloot afgezocht en inmiddels was ook de traumahelikopter geland. Totdat de eigenaar aan kwam lopen, en verbaasd was wat er allemaal stond.... 20 tot 30 mankrachten....

Het bleek dat de bestuurder van de auto vast was komen te zitten, en met 1 wiel boven de sloot stond. De eigenaar heeft zijn vrouw gebeld, en samen rondgebeld om te kijken hoe de auto eruit te krijgen. Inmiddels was de auto verder gezakt, en half in de sloot terecht gekomen.

De eigenaar heeft de verzekering gebeld om een takelwagen te regelen, en is hierna zelf naar huis gelopen. De auto was afgelopen week nog APK gekeurd.... Een omstander zag de auto echter liggen en had de hulpdiensten ingeschakeld. Gelukkig bleek dus later dat de bestuurder er zonder kleerscheuren van af was gekomen.

Foto: Nieuws op Beeld / Martijn de Bruijn

Deel deze pagina: