Live Live

Basisscholen presenteren talentontwikkeling

Dinsdag 18 april 2023 16:01

Basisscholen presenteren talentontwikkeling

Totaal ontdekken ruim 150 kinderen van basisschool CSB Marimba en De Duif nieuwe talenten in de aankomende weken.

Spijkenisse - Zelf een app maken, een kunstwerk solderen en een eigen bordspel bedenken? Kinderen van de groepen 5 t/m 7 van basisschool CSB Marimba en De Duif zijn druk bezig in het programma ‘Talentontwikkeling. In samenwerking met Partou buitenschoolse opvang is een compleet programma ontwikkeld onder schooltijd. Centraal staan nieuwe talenten ontdekken en de kinderen konden kiezen tussen een breed aanbod van activiteiten.

Totaal ontdekken ruim 150 kinderen nieuwe talenten in de aankomende weken. Sommige gaan aan de slag met het maken van een Stop-motion film, een app bouwen of leren een Vlog te maken. Voor ieder wat wils, want er is ook Hiphop les en in het Ontdek Lab worden proefjes gedaan.

Het programma is zorgvuldig samengesteld door beide scholen en het activiteitenteam van Partou kinderopvang. De 2 scholen en kinderopvang hebben elkaar gevonden in een gezamenlijke visie op spelend ontdekken. Bij de buitenschoolse opvang van Partou worden deze workshops het hele jaar door aangeboden. Het was daarom een mooie match voor de wensen van beide scholen.

Deel deze pagina: