Live Live

BBBondgenoot Vrij Voorne presenteert kandidatenlijst

Gepubliceerd: Vrijdag 23 september 2022 14:16

BBBondgenoot Vrij Voorne presenteert kandidatenlijst

Onder leiding van Anneke Witte, die eerder al tot lijsttrekker is benoemd gaan 18 kandidaten beginnen aan de campagne.

Voorne aan Zee - De kandidaten van Vrij Voorne voor de Gemeenteraadsverkiezingen op 23 November zijn tijdens de Buitengewone Algemene Ledenvergadering van Vrij Voorne op 22 september j.l. vastgesteld en unaniem aangenomen.

Onder leiding van Anneke Witte, die eerder al tot lijsttrekker is benoemd gaan 18 kandidaten beginnen aan de campagne. Anneke: “We zijn trots om met deze kandidaten de verkiezingen in te gaan, onze lijst is gevarieerd, we hebben kandidaten uit verschillende generaties, van 21 tot 80 jaar, met een goede verdeling tussen mannen en vrouwen, uit zowel Hellevoetsluis, Brielle als Westvoorne.

Cor Sommeling, nummer 2 op de lijst vervolgt: “We hebben bewust mensen uit verschillende beroepsgroepen en achtergronden aangetrokken, we willen een breed palet zodat we op alle vlakken goed uit de verf komen”.

Marcel Segers, nummer 3 op de lijst: ‘We hebben goede relaties met de Boerburgerbeweging (BBB) en onze agrarische sector is binnen onze partij goed vertegenwoordigd. Met Laura Poot, boerendochter, hebben we ook een fanatieke pleitbezorger binnen onze partij gevonden.’

De kieslijst van Vrij Voorne is als volgt:

 1. Anneke Witte
 2. Cor Sommeling
 3. Marcel Segers
 4. Robart Valk
 5. Rien Heintz
 6. Monique Witte
 7. Nils van der Poel
 8. Danny Peters
 9. Ron Peperkamp
 10. Aart van de Griend
 11. Laura Poot
 12. Han ’t Hoen
 13. Diana van Baarsel
 14. Ab Stolk
 15. Sander Wessels
 16. Jessica Raven
 17. Natasja Roelofs
 18. Wim Lobs

Tijdens de vergadering afgelopen donderdag is ook een nieuw bestuurslid toegetreden, Danny Peters uit Oostvoorne. Danny, in het dagelijks leven communicatie expert bij de overheid, gaat het bestuur versterken als penningmeester en ze neemt tevens de communicatie voor haar rekening.

Deel deze pagina: